Vacatures

Beursmanager (20 - 40 uur)AdressenbeheerderWebdeveloper (36 - 40 uur)Accountmanager (40 uur)Administratief medewerker (32-40)

Accountmanager (40 uur)

Een accountmanager voert het commerciële beheer over een portfolio van een aantal digitale dossiers van het Kenniscentrum. Dat houdt in, dat deze zorgt voor de verkoop van banners, vermeldingen in het Bedrijvenregister, de Vergelijkingsoverzichten en de communicatie-abonnementen.

Naast het onderhouden van contacten met bestaande relaties zorgt de accountmanager op basis van doelen voor omzetgroei door middel van telefonische verkoop, het opvolgen van mailings en het brengen van bedrijfsbezoeken. Voor het leggen van contacten beschikt het Kenniscentrum over uitgebreide adressenbestanden, websites en sociale media.

Van kandidaten wordt verlangd doorzettingsvermogen, zelfstandig kunnen werken en een commerciële aanleg. Ervaring met verkoop is vanzelfsprekend. Daarnaast vormen nauwkeurigheid en de bereidheid tot telefonische werving absolute vereisten.

 

Belangstelling voor deze vacature?
Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft uw naam in.

Administratief medewerker (32-40)

Het takenpakket van de administratief medewerker bestaat met name uit het te woord staan van klanten, het verwerken van bestellingen en het up-to-date houden van het adressenbestand. Wij zijn hiervoor op zoek naar een nauwkeurige, perfectionistische harde werker die van aanpakken weet. Geen angst heeft om de telefoon te pakken, die meedenkt, zelfstandig kan werken en  flexibel is. Tevens heb je ervaring met MS Office (Word, Excel, Outlook).

 

Wat verwachten wij van jou?

- mbo-denkniveau

- administratieve ervaring

- bij voorkeur een administratieve opleiding

- kennis van programma’s als Word en Excel

- accuratesse

- stressbestendigheid

- doorzettingsvermogen

- het vermogen om in teamverband te werken

- een dienstverlenende instelling

- enthousiasme

Belangstelling voor deze vacature?
Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft uw naam in.

Adressenbeheerder

De taak van een adressenbeheerder voor het Kenniscentrum bestaat uit het verzamelen van zakelijke adressen op de deelgebieden van facilitair management en gebouwbeheer en deze voor opname in het adressenbestand klaar te maken. Deze vakgebieden tellen enkele honderden deelgebieden, die zijn onderverdeeld in evenveel dossiers op het Kenniscentrum www.centrumfacilitair.nl.

Een adressenbeheerder zoekt per deelgebied met zoekmachines op het internet naar bedrijven die zich in hun verkoop van producten en/of diensten richten op de zakelijke eindgebruikers. Van kandidaten wordt verlangd, dat zij doorzettingsvermogen hebben, zelfstandig kunnen werken, nauwkeurig zijn en met internet kunnen omgaan.

De werkzaamheden worden geheel webbased uitgevoerd.

Wat heeft HoLaPress te bieden?
HoLaPress Communicatie biedt zijn adressenbeheerders een goede bijverdienste aan, waarvoor de werkzaamheden geheel zelfstandig en thuis uitgevoerd worden. De beloning is op basis van de behaalde resultaten, waarbij de inzet overeenkomstig is aan het resultaat.

Belangstelling voor deze vacature?
Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft uw naam in.

Beursmanager (20 - 40 uur)

Een beursmanager draagt aan het succes van het vakevenement bij door middel van telefonische verkoop, onderhoud van relaties met klanten en organisatie van de beursvloer.

Aangezien verkoopinstinct, communicatieve vaardigheden en organisatorisch vermogen belangrijke eigenschappen van een beursmanager zijn, dienen kandidaten te beschikken over een commerciële instelling, zelfstandigheid en ervaring te hebben met verkoop. Ook kunnen zij omgaan met hulpmiddelen als Excel, Word en Powerpoint. Volhardendheid en ambitie zijn eigenschappen die hen helpen om als beursmanager te slagen.

Omdat er geen specifieke opleidingen voor beursmanagers zijn, verlangt HoLaPress Communicatie ook geen specifieke opleiding. Wel heeft de praktijk aangetoond dat een hbo- of academisch denkniveau van de meeste kans van slagen biedt.

Wat heeft HoLaPress te bieden?
HoLaPress Communicatie biedt beursmanagers, naast een goede werksfeer, grote vrijheid om de afgesproken doelstellingen te behalen en prettig werk een salaris overeenkomstig hun inzet en geboekte resultaten.

Belangstelling voor deze vacature?
Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft uw naam in.

Webdeveloper (36 - 40 uur)

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een Webdeveloper 36/40 uur.

Ben je op de hoogte van de trends op webgebied als het gaat om het op een efficiënte wijze ontsluiten van content? Wil je samen met ons klein maar dynamisch team nieuwe concepten op het vlak van content management mee in de markt zetten?

Droom je in PHP en MySQL, vormen het uittekenen van een logische databasestructuur en het samenstellen van efficiënte query’s je tweede natuur? Beschik je bovendien over een excellente kennis van SaSS, jQuery & Bootstrap?

Uiteraard heb je ook kennis van zaken met betrekking tot de nieuwste finesses van HTML5. Kun je toevallig ook nog overweg met Photoshop en InDesign, dan is dat een plus waard!

 

Belangstelling voor deze vacature?
Vul alstublieft uw naam in.
Vul alstublieft uw naam in.