Vacatures

Beursmanager (20 - 40 uur)Accountmanager (40 uur)

Beursmanager (20 - 40 uur)

Een beursmanager draagt aan het succes van het vakevenement bij door middel van telefonische verkoop, onderhoud van relaties met klanten en organisatie van de beursvloer.

Aangezien verkoopinstinct, communicatieve vaardigheden en organisatorisch vermogen belangrijke eigenschappen van een beursmanager zijn, dienen kandidaten te beschikken over een commerciële instelling, zelfstandigheid en ervaring te hebben met verkoop. Ook kunnen zij omgaan met hulpmiddelen als Excel, Word en Powerpoint. Volhardendheid en ambitie zijn eigenschappen die hen helpen om als beursmanager te slagen.

Omdat er geen specifieke opleidingen voor beursmanagers zijn, verlangt HoLaPress Communicatie ook geen specifieke opleiding. Wel heeft de praktijk aangetoond dat een hbo- of academisch denkniveau van de meeste kans van slagen biedt.

Wat heeft HoLaPress te bieden?
HoLaPress Communicatie biedt beursmanagers, naast een goede werksfeer, grote vrijheid om de afgesproken doelstellingen te behalen en prettig werk een salaris overeenkomstig hun inzet en geboekte resultaten.

Belangstelling voor deze vacature?
Reageer

Accountmanager (40 uur)

Een accountmanager voert het commerciële beheer over een portfolio van een aantal digitale dossiers van het Kenniscentrum. Dat houdt in, dat deze zorgt voor de verkoop van banners, vermeldingen in het Bedrijvenregister, de Vergelijkingsoverzichten en de communicatie-abonnementen.

Naast het onderhouden van contacten met bestaande relaties zorgt de accountmanager op basis van doelen voor omzetgroei door middel van telefonische verkoop, het opvolgen van mailings en het brengen van bedrijfsbezoeken. Voor het leggen van contacten beschikt het Kenniscentrum over uitgebreide adressenbestanden, websites en sociale media.

Van kandidaten wordt verlangd doorzettingsvermogen, zelfstandig kunnen werken en een commerciële aanleg. Ervaring met verkoop is vanzelfsprekend. Daarnaast vormen nauwkeurigheid en de bereidheid tot telefonische werving absolute vereisten.

 

Belangstelling voor deze vacature?
Reageer