Vacatures

Accountmanager (40 uur)Commercieel medewerkerBeltalentenBeursmanager (20 - 40 uur)

Accountmanager (40 uur)

Een accountmanager voert het commerciële beheer over een portfolio van een aantal digitale dossiers van het Kenniscentrum. Dat houdt in, dat deze zorgt voor de verkoop van banners, vermeldingen in het Bedrijvenregister, de Vergelijkingsoverzichten en de communicatie-abonnementen.

Naast het onderhouden van contacten met bestaande relaties zorgt de accountmanager op basis van doelen voor omzetgroei door middel van telefonische verkoop, het opvolgen van mailings en het brengen van bedrijfsbezoeken. Voor het leggen van contacten beschikt het Kenniscentrum over uitgebreide adressenbestanden, websites en sociale media.

Van kandidaten wordt verlangd doorzettingsvermogen, zelfstandig kunnen werken en een commerciële aanleg. Ervaring met verkoop is vanzelfsprekend. Daarnaast vormen nauwkeurigheid en de bereidheid tot telefonische werving absolute vereisten.

 

Belangstelling voor deze vacature?
Reageer

Beltalenten

De nieuwe telemarketeers gaan de verdere commerciële uitbouw het Kenniscentrum ondersteunen. Naast abonnementenwerving behoort daartoe het interesseren van zijn relaties voor adverteren. Het Kenniscentrum maakt deel uit van een marktbenadering met een eigen vaktijdschrift, opleidingen, vakbeurs en congres op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer.

Van kandidaten verwachten wij naast een goede telefoonstem ook een commercieel gevoel. Ervaring met telemarketing strekt tot voordeel, maar zonder is beslist niet onoverkomelijk.

Wij bieden kandidaten:
• Hoge inkomsten, die tot boven een gemiddeld salaris kunnen oplopen.
• Gunstige werktijden (tijdens kantooruren en vrij tijdens schoolvakanties)
• Prettige werksfeer, goede begeleiding en gunstige arbeids omstandigheden.

HoLaPress Communicatie is een dynamisch bedrijf, dat vanaf 1998 communicatie op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer aanbiedt. Het bedrijf bestaat sinds 1994 en telt ruim 20 medewerkers.

Belangstelling voor deze vacature?
Reageer

Beursmanager (20 - 40 uur)

Een beursmanager draagt aan het succes van het vakevenement bij door middel van telefonische verkoop, onderhoud van relaties met klanten en organisatie van de beursvloer.

Aangezien verkoopinstinct, communicatieve vaardigheden en organisatorisch vermogen belangrijke eigenschappen van een beursmanager zijn, dienen kandidaten te beschikken over een commerciële instelling, zelfstandigheid en ervaring te hebben met verkoop. Ook kunnen zij omgaan met hulpmiddelen als Excel, Word en Powerpoint. Volhardendheid en ambitie zijn eigenschappen die hen helpen om als beursmanager te slagen.

Omdat er geen specifieke opleidingen voor beursmanagers zijn, verlangt HoLaPress Communicatie ook geen specifieke opleiding. Wel heeft de praktijk aangetoond dat een hbo- of academisch denkniveau van de meeste kans van slagen biedt.

Wat heeft HoLaPress te bieden?
HoLaPress Communicatie biedt beursmanagers, naast een goede werksfeer, grote vrijheid om de afgesproken doelstellingen te behalen en prettig werk een salaris overeenkomstig hun inzet en geboekte resultaten.

Belangstelling voor deze vacature?
Reageer

Commercieel medewerker

De medewerker op de afdeling Advertentieservice zorgt voor het onderhouden van de benodigde contacten met (potentiele) adverteerders. Dit houdt in het bellen met en bezoeken van mogelijke adverteerders, het onderhouden van contact met de bestaande adverteerders en het begeleiden van de advertenties in het opmaakproces.

Van genoemde medewerker worden doorzettingsvermogen, zelfstandig kunnen werken en een commerciele aanleg verwacht. Ervaring met (advertentie)verkoop is zeer gewenst, doch het gebrek eraan is niet onoverkomelijk. Wel vormen nauwkeurigheid en de bereidheid tot telefoneren een absolute vereiste.

HoLaPress Communicatie biedt geschikt bevonden kandidaten naast een goed inkomen (basissalaris met bonus) een uitstekende werksfeer en een toekomst in een sector met grote mogelijkheden.

Het Facilitair Journaal zit in zijn 15de jaargang, maakt deel uit van een marktbenadering met kenniscentrum, opleidingen, vakbeurs en congres op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. HoLaPress Communicatie is een dynamisch bedrijf, dat vanaf 1998 communicatie op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer aanbiedt. Het bedrijf bestaat sinds 1994 en telt ruim 20 medewerkers.

Belangstelling voor deze vacature?
Reageer